Kyokushin Karate - Do Naka Ima - Montfort, The Netherlands

Wie zijn WIJ ?

OSU Sensei

Frank
Richter

OSU Senpai

Wendy
Simons

OSU Senpai

Britt
Vogels

Naka Ima is in 2009 opgericht door sensei Frank en senpai Wendy, met als doel het promoten en onderwijzen van Kyokushin, een sport die een leven lang beoefend kan worden.

 

De dojo is aangesloten bij de NKKO/KWF. Hierdoor kan er naast de reguliere trainingen en buitentrainingen ook regelmatig worden deelgenomen aan wedstrijden en evenementen, zoals het internationale zomerkamp en de centrale trainingen op Papendal.

 

De trainingen bij Naka Ima worden gegeven onder leiding van sensei Frank, 4e dan Kyokushin karate. Sensei Frank heeft bijna 50 jaar ervaring in het Kyokushin karate en is in het bezit van het rijkserkende Leraar Martial Arts (LMA 3) diploma. Daarnaast is hij internationaal hoofdscheidsrechter en instructeur tijdens de zomerkampen van de NKKO op Papendal.

 

Tijdens de trainingen wordt hij ondersteund door senpai Wendy (2e dan) en senpai Britt (1e dan). In het dagelijkse leven heeft senpai Wendy ruim 20 jaar voor de klas gestaan in het primair onderwijs en werkt ze momenteel als intern begeleider. Haar pedagogische en didactische vaardigheden komen dan ook goed van pas tijdens het lesgeven in de dojo. 

 

Kom een keer kijken of meedoen tijdens de trainingen! Heb je nog vragen? Of interesse in bijvoorbeeld een weerbaarheidstraining? Stuur gerust een e-mail of bel en vraag eens naar de mogelijkheden.

Lid worden ?

Jeugd
t/m 12 jaar

1 keer in de week

15 euro

per maand*

2 a 3 keer in de week

20 euro

per maand*

* je betaalt per kwartaal

Cadetten
13 t/m 17 jaar

1 keer in de week

17,50 euro

per maand*

2 a 3 keer in de week

22,50 euro

per maand*

* je betaalt per kwartaal

Volwassenen
vanaf 18 jaar

1 keer in de week

20 euro

per maand*

2 a 3 keer in de week

25 euro

per maand*

* je betaalt per kwartaal

Agenda

Week of Jun 5th

Check our latest socials

FAQ

Binnenkort staan hier de meeste gestelde vragen!

CONTACT

Heb je een vraag, of wil je lid worden? Mailen mag ook!